Eventyr hc andersen hvordan du bruker sexleketøy for menn

eventyr hc andersen hvordan du bruker sexleketøy for menn

Norsk eventyr Flashcards Quizlet Personer og figurer i.C Andersens eventyr Hvem samlet inn de gamle norske eventyrene? Gi noen tips til hvordan du går frem når du lager et eventyr : Finne ut hvem som skal være helten, og beskriv ham eller henne. Ikke alle norske ord og uttrykk blir borte. De som kan skrive, bruker en blanding av norsk og dansk. I det muntlige språket var det lite dansk. Fortellerteknikk i.C Andersens eventyr Andersen Eventyr (lydbok).C Her kommer vi inn hvordan du i din analyse kan komme inn på de viktigste personene/figurene i Andersens eventyr, bruken av dyr planter og ting, typer, fremstillingen av karakteren og språk og handlinger. I stedet for å benytte seg av mennesker bruker.C. Andersen ofte besjelede dyr, planter og ting som innehar sterke menneskelige trekk. I en analyse.

Hans Christian Andersen: Eventyr hc andersen hvordan du bruker sexleketøy for menn

Andersen sine eventyr er selve eventyrhandlingen nesten alltid fortalt i fortid. Noen forteller at hun ble gift og bodde på Bjørkhaug, Andre forteller at hun bosatte seg ved Gaupnefjorden, der jostedølene kjører til fjorden. Ta utgangspunkt i vedlegget Hva er grafikk? La elevene få trykke selv. eventyr hc andersen hvordan du bruker sexleketøy for menn

Videos

Andersens eventyr og andre kunsteventyr, er det nesten alltid en god idé å komme inn på fortellerteknikken, altså hvordan eventyret er fortalt. På denne måten kommer du inn «under huden» på selve handlingen. Du kan deretter tolke hvordan fortellermåten har en effekt på eventyret.

0 tanker om “Eventyr hc andersen hvordan du bruker sexleketøy for menn

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *