Jenter som kommer og jenter som går youtube ytrebygda

jenter som kommer og jenter som går youtube ytrebygda

henne alt Vinter'n kom, troskap gikk og etterpå ble det kaldt Jenter som kommer. Song Discussions is protected.S. Nominate as Song of the Day. Med bløte konsonanter og regnvått hår. Jeg skrev i rutens morgendugg: "Jeg tror jeg elsker deg". Hei, jeg heter Berger, jeg er matador. Highlight lyrics to add meaning. Hanshaugen sommer'n 2010 Hun gråt når hun var full og sang når hun var blid Jeg elsket henne høyt, hun elsket meg villt. Hey, hey, hey Månen er gul og titter ned på skrå Gud er en fyr det kan være vanskelig å forstå Jeg titter meg i speilet, årene går Hei, jeg heter Vidar, jeg er matador Jenter som kommer og jenter som går Jenter som glipper. Hey, hey, hey, ved frognerparken møtes to trikker kvart.

Jenter som kommer og jenter som går youtube ytrebygda - Di Derre

Jeg traff henne. Hun gråt når hun var full og sang når hun var blid. Jenter Som Kommer Og Jenter Som Går. Hey, hey, hey Ved frognerparken møtes to trikker kvart på ni Og hun smilte bak ruten til vinter'n var forbi Jeg skrev i rutens morgendugg "Jeg tror jeg elsker deg" Men våren kom og isen gikk og hun seilte sin vei Jenter som kommer. jenter som kommer og jenter som går youtube ytrebygda

Videos

Catgirl having som fun. jenter som kommer og jenter som går youtube ytrebygda

Di Derre Jenter: Jenter som kommer og jenter som går youtube ytrebygda

Men våren kom og isen gikk og hun seilte sin vei, jenter som kommer og jenter som går Jenter som glipper, jenter du aldri får, jenter som smiler en tidlig vår. Jenter og en litt sliten matador Hey, hey! Jenter og en litt sliten matador. Jenter som kommer og jenter som går. Jenter som glipper, jenter du aldri får.

0 tanker om “Jenter som kommer og jenter som går youtube ytrebygda

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *